Klasická technologie
Objem varny: | 65 litrů |
Technologie: | klasická, kvašení ve spilce v otevřených kvasných nádobách (nerez ocel) |
Chmelovar: | 90 minut |
Kvašení mladiny: | 7ºC po dobu 7 - 10 dní |
Dokvašování a ležení: | 8 týdnů, +2ºC |
Filtrace: | deskový filtr, celulozové vložky |
Plnění: | láhve 0,33 l pod inertní atmosférou CO2; 30 až 50 l KEG sudy |
Slad: | komerční slad, jednorázový nákup na celou sezónu |
Kvasnice: | typ 95, Královský pivovar Krušovice |
Technologie CKT
Objem: | 55 litrů |
Ing. Karel KROFTA, Ph.D. (vedoucí)
Telefon: | +420 415 732 118 |
E-mail: |
Jan Hervert (sládek)
Telefon: | +420 415 732 119 |
E-mail: |